Počela je era Jirgena Klopa: Nemac preživeo pakao u Londonu!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Okt.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela je era Jirgena Klopa: Nemac preživeo pakao u Londonu!

Jedan novi drčni i borbeni Liverpul pokazao je na gostovanju Totenhemu da ima puno potencijala za napredak

Jirgen Klop je bodom započeo karijeru u Liverpulu! Zadovoljan? Sigurno da Nemac jeste jer nije lako odoleti na Vajt Hart Lejnu protiv uvek opasnog Totenhema.

Iako nije bilo golova u uvodnom meču devetog kola Premijer lige, videli smo solidan fudbal i zanimljivu taktičku postavu Nemca koji je ne tako snažnom, povredama osakaćenom timu Liverpula, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << definitivno doneo novu snagu i borbenost i pokazao da će moći da napravi dobar tim vremenom, uz naporan rad.

Sjajno su obe ekipe otvorile meč, a Liverpul je mogao do gola već u 11. minutu kada je Divok Oriđi pogodio prečku nakon asistencije glavom Emrea Džana. Bila je to opasna prilika za goste uz kasniji udarac Lalane sa distance koji je Loris odbranio, dok je Totenhem mogao do golova u prvom delu nakon pokušaja Klintona Nđea u 28. i novopečenog reprezentativca Dela Alija u 37. minutu. Pred kraj poluvremena probao je i Kutinjo iz daljine, ali je bio neprecizan.

Totenhem je imao više loptu u posedu u nastavku, ali je Liverpul bio taj koji je više pretio. Lukas Leiv aje probao početkom drugog poluvremna, ali je Loris mopet dobro odbranio. I divok Oriđi je u 78. minutu bio u dobroj prilici, ali se nije snašao pred golom Pevaca, dok je najbolju šansu na drugoj strani propustio Hari Kejn, koji je u 84. minutu šutirao sa 16 metara, ali je Minjole odbranio.

Poslednji ozbiljan pomkušaj videli smo u 89. minut kad aje Žemre Džan dobro šutirao, ali je lopta otišla pored gola solidnog Lorisa. Ipak, Liverpoulu je na kraju pripao slađi deo boda, koji će im puno značiti za nastavak velike rekonstrukcije koju je pokrenuo Jirgen Klop.

PREMIJER LIGA – 9. KOLO

Subota

Totenhem – Liverpul 0:0

16.00 Čelsi – Aston Vila

16.00 Kristal Palas – Vest Hem

16.00 Everton – Mančester Junajted

16.00 Mančester Siti – Bornmut

16.00 Sautempton – Lester

16.00 VBA – Sandrelend

18.30 Votford – Arsenal

Nedelja

17.00 Njukasl – Norič

Ponedeljak

21.00 Svonsi – Stouk

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: London,   Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Klop bez trijumfa na debiju, Liverpulu bod u Londonu

Izvor: Blic, 17.Okt.2015

Utakmica devetog kola Premijer lige između Totenhema i Liverpula završena je podelom bodova (0:0), a navijači gostiju pamtiće je po debiju Jirgena Klopa. Ekipe iz Mančestera ostale su na vrhu - Siti je demolirao Bornmut sa 5:1, dok je Junajted srušio Everton u gostima sa 3:0. Čelsi je konačno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.