Klop: Nije rezultat iz snova, ali može da prođe

Izvor: B92, 17.Okt.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Nije rezultat iz snova, ali može da prođe

Novi menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da je prezadovoljan svojim debijem u Premijer ligi, iako je njegov tim igrao bez golova sa Totenhemom.

Klop je početkom ove nedelje preuzeo tim sa „Enfilda“ pošto je Brendanu Rodžersu uručen otkaz posle niza loših rezultata od početka sezone.

Debi nemačkog stručnjaka obeležila je sjajna šansa Divoka Origija, koji je bio u startnoj postavi umesto povređenog Danijela Staridža, kada je pogodio prečku u desetom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minutu, ali su mreže do kraja meča mirovale.

Bila je ovo otvorena utakmica, imali smo svoje šanse, a oni svoje i one su očigledno bile bolje, ali ako budemo igrali bolji fudbal, bićemo bolji sledećeg puta. Bili smo nervozni kada smo imali loptu, a naš ritam nije bio tečan. Moramo da napredujemo, ali posle tri dana rada srećan sam i potpuno zadovoljan remijem bez golova“, naglasio je Klop.

Klop je naglasio da je remi sa Totenhemom bio dobar prvi korak za njegov tim i da će se sada koncentrisati da tim učini bolje.

U prvih 20 minuta utakmice nisam imao nikakav uticaj na igrače jer su navijači bili glasni, ali smo i izgledali dobro. Ali, kada je mojim igračima bilo potrebno ohrabrivanje, bio sam tu i nisam bio nezadovoljan. Remi nije rezultat iz snova, ali može da prođe. Bila je ovo važna utakmica, jer mogu da gradim svoj rad na ovome i pokažem igračima šta je dobro, a šta ne, da bismo napravili naredni korak“, istakao je Klop.

Liverpul posle devet kola u Premijer ligi ima 13 bodova na desetom mestu tabele, osam manje od vodećeg Mančester Sitija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.