Zidan produžio ugovor sa Realom

Izvor: RTS, 20.Sep.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan produžio ugovor sa Realom

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da je potpisao novi ugovor sa tim klubom, preneli su španski mediji.
Zidanov stari ugovor istekao bi na kraju sezone, a bivši francuski reprezentativac nije otkrio koliko će ostati na Santjago Bernabeu.

Zidan je za 18 meseci u Realu osvojio dve Lige šampiona, titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Španiji, dva Superkupa Evrope i svetsko klupsko prvenstvo.
"Pitanje obnavljanja ugovora, to je već urađeno. Idem iz dana u dan, ne gledam mnogo dalje od toga", rekao je Zidan.
Real je prethodnih nedelja produžio ugovore s nekolicinom igrača, ali još nije saopštio da je to učinio i s trenerom.
Zidan (45) je u avgustu rekao da se dogovorio sa upravom o novom trogodišnjem ugovoru, ali da ništa nije potpisao. On je u januaru 2016. godine na klupi Reala zamenio Rafaela Benitesa, a pre toga vodio je B tim "kraljevskog" kluba.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan produžio ugovor sa Realom

Izvor: Beta, 20.Sep.2017

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da je potpisao novi ugovor sa tim klubom, preneli su španski mediji.Zidanov stari ugovor istekao bi na kraju sezone, a bivši francuski reprezentativac nije otkrio koliko će ostati na Santjago Bernabeu.Zidan je za 18 meseci u Realu osvojio dve Lige...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.