Izvor: Radio 021, 24.Okt.2020, 21:32

Rukometaši Vojvodine ubedljivi protiv Dubočice

Rukometaši Vojvodine pobedili su Dubočicu iz Leskovca sa 29:16 u četvrtom kolu Arkus lige na Slanoj bari.

Konačnih 29:16 u derbiju četvrtog kola grupe A, realno prikazuju dešavanja na terenu, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da su gosti do 40-tog minuta susreta postigli samo dva gola iz igre, uz pet realizovanih sedmeraca, a već tada je Vojvodina imala nedostižnih 13 golova prednosti.

Ključni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << period meča dogodio se sredinom prvog poluvremena kada je Voša zaigrala perfektnu odbranu i tako Leskovčane ostavili bez mogućnosti da održe rezultatski priključak.

U ekipi Vojvodine samo dva igrača se nisu upisala u listu strelaca, a najefikasniji pojedinac na meču bio je Bojan Rađenović sa 6 golova. Pogodak manje kod poraženih postigao je Nikola Matović.

Vojvodina u narednom kolu gostuje kod Spartaka u Subotici, dok Dubočica dočekuje pančevački Dinamo.

Autor: RTV,021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raško Katić je ČUDO! Još jedna fenomenalna partija!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020

Nije ovo nikakav ''incident'', on iz meča u meč ''zatrpava'' koševe rivala!..Nekadašnji reprezentativac Srbije Raško Katić u decembru će proslaviti 40. rođendan, ali od početka sezone igra kao u najboljim danima...On je sada član kragujevačkog Radničkog i iz kola u kolo briljira kada je poenterski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.