Izvor: JUGpress.com, 03.Maj.2021, 21:01

Cvetanović čestitao Svetski dan slobode medija citatom Gandija

LESKOVAC

Na današnji dan širom sveta se obeležava Svetski dan slobode medija.

“Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je svim medijskim radnicima uputio čestitku i rekao:

“Sloboda mišljenja i govora su osnovna ljudska prava, tako da se kao pojedinci, ali i kao društvo moramo boriti kako bi podigli svest o značaju slobode medija, koja je jedan od osnovnih pokazatelja demokratskog društva.

Gandi je govorio da je sloboda medija dragocena >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << privilegija koju nijedan narod ne sme zaboraviti. A kriza zbog pandemije korona virusa nam je više nego ikada pokazala njihovu važnost. Zahvaljujem svim predstavnicima medija koji prate sve naše aktivnosti i građane pravovremeno informišu o istima. Zahvaljujem i što su svojim nesebičnim zalaganjem i izveštavanjem o epidemijskoj situaciji doprineli očuvanju zdravlja naših sugrađana.

Leskovac će uvek pružati podršku medijima u cilju objektivnog i nepristrasnog izveštavanja, a sve u interesu čitavog stanovništva”, objavljeno je na sajtu grada.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.