Biblioteka grada Beograda slavi Dan knjige

Izvor: Beta, 22.Apr.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biblioteka grada Beograda slavi Dan knjige

BEOGRAD, 22. aprila 2014. (Beta) - Biblioteka grada Beograda organizuje u sredu, 23. aprila, na Svetski dan knjige, programe za popularizaciju kulture čitanja i bibliotekarstva, najavila je ta ustanova.

U 10.00, ispred zgrade biblioteke u Knez Mihailovoj 56, učenici dizajnerskih škola praviće skulpturu od knjiga, a od 11.30 do 12.30 desetak javnih ličnosti izdavaće knjige korisnicima biblioteke.

Od 11.30 do 12.30 u Biblioteci grada Beograda biće organizovan koncert džez >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << ansambla "Triangl".

Povodom Svetskog dana knjige, do 10. maja uveden je popust na članstvo u biblioteci, tako da je članarina za odrasle 800 dinara, za decu 600 dinara, dok je cena za dve članske karte u porodičnom paketu 1.000 dinara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Svetski dan knjige u Srbiji

Izvor: SEEcult.org, 22.Apr.2014

Svetski dan knjige i autorskih prava, 23. april, biće obeležen nizom programa u više od 50 javnih biblioteka u Srbiji, koji će potrajati do 4. maja, ističući potrebu za kulturom čitanja i aktivnim učešćem građana u kulturnom životu šire zajednice. Najraznovrsniji program pripremile su Narodna...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.