LSL - Bomba Đuričina srušila Napredak, Zukić dokrajčio!

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSL - "Bomba" Đuričina srušila Napredak, Zukić dokrajčio!

Kruševljani i dalje bez bodova.

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su pobedu u poslednjoj utakmici drugog kola Linglong Superlige Srbije pošto su u Kruševcu savladali Napredak sa 2:0.

U veoma intenzivnom meču po kišovitom vremenu ekipa Nenada Lalatovića je imala nekoliko prilika da povede u prvom poluvremenu, međutim promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo.

Potez koji je napravio razliku bio je onaj Ognjena Đuričina u 50. minutu kada je 23-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler naleteo na odbijenu loptu i sa ivice kaznenog prostora sa desne strane sjajnim udarcem pogodio sam desni ugao golmana Miloševića.

Imao je Bojić veliku priliku da uveća prednost svoje ekipe, želeo je da na atraktivan način lobuje protivničkog golmana, međutim nije uspeo da pogodi okvir gola.

Usledila je velika ofanziva pulena Predraga Rogana koji su pretili u nekoliko navrata, ali su "lale" ipak uspele da povećaju prednost na kraju pošto je Dejan Zukić nakon kontre zatresao mrežu Miloševića u drugom minutu nadoknade vremena. Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva gola Vojvodine za drugu pobedu u Superligi

Izvor: B92, 28.Jul.2019

Fudbaleri Vojvodine savladali su kruševački Napredak sa 2:0 na gostujućem terenu u 2. kolu Linglong Superlige Srbije...Vojvodina je snažno krenula u novoj sezoni Linglong Superlige Srbije i pod vođstvom Nenada Lalatovića ima stoprocentni učinak posle dva odigrana kola...Posle pobede nad Mačvom...

Nastavak na B92...

Partizanu nije išlo u Velsu, a onda se Urošević naljutio...

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 11:03

"Crno-beli" ipak poneli prednost sa Ostrva...Fudbaleri Partizana uspeli su da savladaju Konas Ki u Velsu i tako obezbede sebi prednost pred revanš meč drugog kola kvalifikacija u Ligi Evrope...Pogodak koji je napravio razliku bio je onaj Aleksandra Šćekića, a njemu je prethodio odličan prodor Slobodana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.