Pljevlja: Košarkaški teren u bojama trobojke VIDEO

Izvor: B92, 01.Feb.2020, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljevlja: Košarkaški teren u bojama trobojke VIDEO

U Pljevljima je večeras košarkaški teren ofarban tako da predstavlja trobojku. Lider Prave Crne Gore Marko Milačić objavio je video sa terena.

"Veličanstvena trobojka upravo završena u Pljevljima. Bravo familija", objavio je Milačić uz snimak na svom Tviter nalogu.

Dok se u Podgorici održavao miran protest na kojem se traži ostavka predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, na snimku se čuje kako okupljeni na terenu pevaju pesme takođe predsedniku Crne Gore.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POGLEDJATE: Mladići u Pljavljima naslikali ogromnu trobojku, a onda isprozivali Mila Đukanovića (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Feb.2020

Ceo nastup snimljen je sa obližnjeg prozora, posle čega se video pojavio na društvenim mrežama GRUPA mladića iz Pljevalja našla je kreativan način da pošalje poruku vlasti u Podgorici, a posebno predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.Pročitajte još: Zvanična Podgorica...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.