Izvor: Radio 021, 11.Jul.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice dobile po 10.000 evra od Vlade Srbije

Vlada Srbije nagradila je na današnjoj sednici sa po 10.000 evra članice ženske košarkaške reprezentacije u dinarskoj protivvrednosti, za osvojenu bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u košarci za žene, održanom u Srbiji i Letoniji od 27. juna do 7. jula.

Isti iznos pripao je i treneru reprezentacije Marini Maljković.

Kako se navodi u saopštenju, Vlada je dodelila i nacionalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sportsko priznanje odbojkašici Jasni Bojović za osvojenu srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu održanom u Luksemburgu i Belgiji 2007. godine.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VLADA SRBIJE DONELA ODLUKU: Košarkašicama za bronzu po 10.000 evra

Izvor: Kurir, 11.Jul.2019

Najbolje košarkašice Srbije koje su na Evropskom prvenstvu u Beogradu osvojile bronzanu medalju, biće nagrađene sa po 10.000 evra, odlučeno je na sednici Vlade Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.