Hrvatska prekinula košarkaško prvenstvo, bez šampiona

Izvor: RTS, 01.Apr.2020, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska prekinula košarkaško prvenstvo, bez šampiona

Košarkaški savez Hrvatske doneo je odluku da prekine sva takmičenja pod svojim ingerencijama bez proglašenja šampiona zbog pandemije korona virusa.
U saopštenju HKS se navodi da neće biti proglašeni šampioni za ovu sezonu i da će u narednoj sezoni u svakoj ligi nastupati oni koji su u njoj igrali u ovoj.

"Zbog sprečavanja širenja virusa Kovid 19, u skladu sa preporukom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Civilnog štaba Republike Hrvatske i Ministarstva zdravstva, Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza putem elektronske sednice doneo je odluku o prekidu svih košarkaških takmičenja i završetku takmičarske sezone 2019/2020", navodi u saopštenju.
Ranije je Košarkaški savez Slovenije doneo istu odluku.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Coronavirus

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinuta košarkaška takmičenja u Hrvatskoj, nema šampiona

Izvor: Danas, 01.Apr.2020

Košarkaški savez Hrvatske saopštio je danas da je prekinuo sva takmičenja zbog pandemije korona virusa i da neće biti proglašen šampion niti će biti određen poredak u sezoni.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.