Đilas i Tomašević: za pune košarkaške hale

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Dec.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas i Tomašević: za pune košarkaške hale

U prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, danas je u „Kući košarke“ održan prijem i prigodan koktel za predstavnike klubova Košarkaškog saveza Beograda, koji su učestvovali u organizaciji i pripremi kvalifikacione utakmice naše ženske seniorske reprezentacije protiv selekcije Nemačke, odigrane 21. novembra 2015. godine u dvorani „Pionir“. Na tom meču je u beogradskom hramu košarke bilo prisutno oko 7.000 gledalaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << što je apsolutni rekord. Domaćini predstavnicima klubova bili su predsednik KSS Dragan Đilas, potpredsednik KSS i v. d. generalnog sekretara Dejan Tomašević, potpredsednik KSS za žensku košarku Ana Joković, predsednik KSB Dejan Dimitrijević i predsednik Skupštine KSB Dragana Kontić.
Prisutne je pozdravio predsednik KSS Dragan Đilas:
– Želim da izrazim veliku zahvalnost što ste pomogli da napunimo dvoranu „Pionir“ i tako uđemo u istoriju evropske košarke po broju gledalaca na jednoj ženskoj reprezentativnoj utakmici, iako nam, naravno, to nije bio primarni cilj. Nadam se da ćemo u budućnosti imati priliku da budemo domaćini Evropskog prvenstva za košarkašice, a verujem da bismo u mečevima polufinala i finala napunili i „Kombank Arenu“ – rekao je Đilas.
Svečanost u uspešnoj organizaciji – Košaraški savez Srbije Svi zaslužni klubovi, kao i Pravoslavno sportsko društvo „Sveta Srbija“, dobili su na poklon lopte sa potpisima kompletne zlatne ženske reprezentacije, koje su delili predsednik Đilas i potpredsednici Ana Joković i Dejan Tomašević.
Na kraju, Tomašević je iznenadio Đilasa poklonom u ime zaposlenih u KSS – velikom uramljenom fotografijom prepunog „Pionira“ na meču Srbija – Nemačka, dok je Ani Joković uručio korpu cveća.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KSS: Održan prijem za beogradske klubove

Izvor: B92, 05.Dec.2015, 00:56

U prijаteljskoj i opuštenoj аtmosferi, u „Kući košаrke" održаn je prijem i prigodаn koktel zа predstаvnike klubovа Košаrkаškog sаvezа Beogrаdа...Spomenuti klubovi su učestvovаli u orgаnizаciji i pripremi kvаlifikаcione utаkmice nаše ženske seniorske reprezentаcije protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.