Jeremić: Kandidujem se za predsednika Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jan.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Kandidujem se za predsednika Srbije

Bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić objavio je svoju kandidaturu za predsednika Srbije na izborima koji će biti održani ove godine.

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj je to objavio u razgovoru sa građanima u beogradskom Mikser hausu.

Nekoliko sati ranije, na njegovom zvaničnom sajtu vukjeremic.rs. u odeljku sa biografskim podacima navedeno je da se za predsednika Republike Srbije kandidovao u januaru 2017. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Uoči objavljivanja kandidature Jeremić se oglasio i na svom Tviter profilu sledećom porukom:

“Odlučio sam da se kandidujem jer volim Srbiju i ne pristajem na njeno propadanje. Uveren sam da zajedno možemo da promenimo ovaj nazadni sistem i da stvorimo dostojanstvenu, suverenu i razvijenu državu, Srbiju čiji će građani biti slobodni, sigurni i samostalni. Zemlju u kojoj se ne šapuće već slobodno i glasno govori“, rekao je Jeremić na skupu “Srbija u 2017“.

On je istakao i da će, ako bude izabran, biti predsednik svih građana i da će se zalagati za ekonomski bolju Srbiju, povećanje izvoza i lične potrošnje.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.