Izvor: JUGpress.com, 25.Apr.2021, 23:17

I u Vlasotincu skupljali smeće

VLASOTINCE

U Vlasotincu su danas na četiri lokacije građani skupljali smeće, u okviru akcije Zavrnimo rukave, koja se na nivou Srbije održava na 50 loakcija, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Na lokalu je akciju organizovalo udruženje Sevap, a opština Vlasotince priključila se akciji obezbeđivanjem džakova, maski i rukavica. Odvoz smeća organizovaće JKP Komunalac.

Čistimo ceo potez Vlasine kroz kej, potez Staro groblje – Maričkino – staza zdravlja, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dolinu i groblje. Prikupili smo potrebne saglasnosti. Morali smo da se zbog epidemiološke situacije potrudimo da ne pravimo velike gužve. Plan je da se na svakoj lokaicji krene sa obe strane i da se sretnemo negde na sredini. Prilično smo iznenađeni koliki se broj ljudi javio i organizovao. Svi zajedno moramo da radimo na tome da nam životna sredina bude čista jer svo smeće koje je donela poplava smo svi mi negde napravili – rekla je Nađa Petrović, koordinator projekta ispred udruženja Sevap.

Osim pojedinaca, akciji su se pridružili i članovi drugih udruženja i sportskih klubova. Grupa pojedinaca čistila je i rečni nanos iznad mlina.I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.