Stranački izbori u SNS od 15.marta do sredine maja

Izvor: Press, 23.Feb.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranački izbori u SNS od 15.marta do sredine maja

Izbori unutar Srpske napredne stranke počeće 15. marta, a biće završeni do sredine maja, najavio je potpredsednik SNS Igor Mirović.
"Pripreme za stranačke izbore u većini opštinskih odbora već su počele, a po završetku unutrašnje reorganizacije biće kompletiran Glavni odbor, izabrani stranački organi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << lokalu, okružni i pokrajinski odbori, ali i generalni sekretarijat", rekao je Mirović za list "Danas".

Po završetku stranačkih izbora, biće formirano novo telo, Generalni sekretarijat, koji će obezbeđivati dosledno sprovođenje stranačke politike na svim nivoima, imaće šest-sedam članova i generalnog sekretara, a Mirović napominje da još nisu utvrđeni detalji kako će se birati ljudi za to telo.

Generalni seklretarijat se neće mešati u ingerencije Izvršnog odbora, koji će nastaviti da se bavi organizacionim pitanjima, naveo je list. Po završetku stranačkih izbora na lokalu, biće i kompletiran Glavni odbor, koji broji više od 400 članova i biće popunjen sa više od 150 novih clanova, koji će od marta do srddine maja biti na proveri, prenosi list.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.