Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jun.2023, 10:47

IGOR SIMIĆ Srpska lista ima dva uslova za učešće na izborima

Srpska lista, najveća stranka Srba na Kosovu, saopštila je u ponedeljak da će učestvovati na izborima na severu kada budu ispunjena dva uslova. Sa severa Kosova treba povući specijalne snage kosovske policije i formirati Zajednicu opština sa srpskom većinom, rekao je potpredsednik Srpske liste Igor Simić. Srpska lista je bojkotovala vanredne lokalne izbore 23. aprila […] The post IGOR SIMIĆ Srpska lista ima dva uslova za učešće na izborima appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simić: Lažna vest da Srpska lista ima dva uslova za učešće na izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2023

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić demantovao je danas da je izjavio da Srpska lista ima dva uslova za učešće na izborima na severu KiM ističući da se radi o lažnoj vesti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.