“Gužva” u finišu izborne kampanje u Kovinu

Izvor: KovinEkspres.rs, 02.Apr.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Gužva” u finišu izborne kampanje u Kovinu

Predizborna kampanja uoči lokalnih izbora u Kovinu u nedelju 7. aprila u punom je jeku. To je i razumljivo jer u ponoć između četvrtka i petka počinje izborna tišina. Veliki broj poznatih učesnika političkog života, ljudi iz vrha države, već je obišao kovinsku sredinu, a i danas i u naredna dva dana biće još susreta sa građanima ili skupova članstva i pristalica. Danas, u utorak 2. aprila, u posetu dolazi ministarka zdravlja u Vladi Republike Srbije, dr Slavica Đukić Dejanović koja će obići Dom zdravlja u Kovinu. U Skorenovac sutra stiže Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Srbije. Sutra, u sredu 3. aprila, dolazi i ministar finansija i privrede u Vladi Srbije Mlađan Dinkić, koji će učestvovati na završnoj konvenciji Koalicije URS-a i Pokreta “Preporod.”

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rano otkrivanje depresije i srčanih bolesti

Izvor: Politika, 02.Apr.2013

Srbija treća u Evropi po smrtnosti zbog bolesti srca, a očekuje se da depresija bude među najmasovnijim oboljenjima 2020. ..U domovima zdravlja naredne godine biće organizovani nacionalni programi za rano otkrivanje depresije i kardiovaskularnih bolesti, a trenutno je u toku priprema planova na koji...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.