Da su danas izbori, SNS bi dobila 180 poslanika

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da su danas izbori, SNS bi dobila 180 poslanika"

Govoreći o mogućnosti vanrednih izbora, prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je da u politici ništa ne može sa sigurnošću da se kaže, ali je ocenio da bi SNS u ovakvoj koaliciji, kada bi tih izbora danas bilo, imala oko 180 poslanika (od 250).

Neskroman ili realan: Vučić

- U svakom slučaju dobro je da tim dok dobija i igra, a u politici nikada ne možete sa sigurnošću da kažete šta se događa ispred nas" rekao je Aleksandar Vučić za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Prvu televiziju.

 

- Mi možemo danas u Skupštini da imamo i 126 poslanika, ali svi znaju da bismo, da su izbori, imali danas u ovakvoj koaliciji negde oko 180 poslanika, naveo je Vučić.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.