Izvor: CrnaHronika.rs, 30.Sep.2012, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sleteo sa puta i udario u kuću

U saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali u selu Milošaj, kod Kraljeva, jedna osoba je poginula, a druga je teže povređena saopštila je danas kraljevačka policija.Nenad J. (30) iz Ribnice kod Kraljeva zadobio je teške telesne povrede, kada je noćas, vozeći “golf” iz pravca Kraljeva ka Čačku, udario u kuću u Milošaju, dok je njegov suvozač Djurđe Š. (48) iz Tavnika poginuo na licu mesta.U kući u koju je udarilo vozilo nije bilo povređenih.Nenad J. je sa teškim telesnim povredama zbrinut u kraljevačkom Zdravstvenom centru Studenica.
Izvor: blic
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraljevo: Poginuo na mestu suvozača

Izvor: B92, 30.Sep.2012

Kraljevo -- Jedna osoba poginula, a druga je teže povređena u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali u selu Milošaj, kod Kraljeva, saopštila je kraljevačka policija...Nenad J. (30) iz Ribnice kod Kraljeva zadobio je teške telesne povrede, kada je noćas, vozeći "golf" iz pravca Kraljeva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.