UHAPŠENI ZBOG OBIJANJA I KRAĐA PO SREMU

Izvor: Kurir, 23.Jan.2012, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENI ZBOG OBIJANJA I KRAĐA PO SREMU

BEOGRAD - Aleksandar V. (29) iz Inđije tereti se da je u toku jedne noći u Staroj Pazovi obio 22 automobila iz kojih je izvadio i otuđio akumulatore, rezervne točkove, CD plejere i različit alat, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Osumnjičeni je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati.

Prilikom kontrole automobila "jugo skala poli" kojim je upravljao Aleksandar V, policija je pronašla ukradene predmete.

Zbog osnovane sumnje da je izvršio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << krivična dela teške krađe, osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici koji mu je odredio pritvor do mesec dana.

Policija je uhapsila i Mirka T. (22) iz Inđije zbog osnovane sumnje da je zajedno sa Dušanom G. (28) i jednim maloletnikom izvršio tešku krađu na štetu "Agroproma" iz Stare Pazove.

Osumnjičeni su noću provalili u krug zadruge i podesnim alatom, sa devet parkiranih traktora odvrnuli i otuđili alnasere i akumulatore i istočili u kante oko 400 litara goriva, a materijalna šteta iznosi oko 300.000 dinara.

Osnovano se sumnja da su Mirko T. i Dušan G. u novembru prošle godine iz kombajna u vlasništvu AD "Napredak" u Staroj Pazovi istočili preko 300 litara goriva.

Posle saslušanja, istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici odredio je Mirku T. pritvor do mesec dana, protiv maloletnika podneta je krivična prijava Višem javnom tužilaštvu, a za Dušanom G. policija intenzivno traga, navodi se u saopštenju PU Sremska Mitrovica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.