U avionskoj nesreći kod Čačka poginule tri osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2011, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U avionskoj nesreći kod Čačka poginule tri osobe

ČAČAK -

Tri osobe su poginule danas u avionskoj nesreći u Mrčajevcima kod Čačka, rečeno je agenciji Beta u čačanskoj policiji.

U teškoj avionskoj nesreći poginuli su pilot i vlasnik aviona tipa "Cesna 172" Milun Vukolić i njegovi saputnici Dragutin Đorem (37) i Boro Ilić (59) godina, obojica iz Mrčajevaca.

Kako je Tanjugu rekao Dragoslav Stojanović, koji je trebalo da poleti u narednoj turi panoramskog leta sa istim pilotom, nastradali putnici poleteli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su sa aerodroma u Preljini kod Čačka oko 13.30 sati, ali je iz nepoznatih razloga avion pao oko 14 sati nedaleko od centra naselja Mrčajevci i zapalio se.

Prema rečima Stojanovića, pilot aviona Vukolić je iz Arilja i vlasnik je i stolarske radionice u tom naselju.

Portparolka Policijske uprave u Čačku Biljana Nastić rekla je Tanjugu da su u toku pripreme za obavljanje uviđaja i da su na terenu istražni sudija i policijske ekipe.

"Komisija za udese Direktorata za civilno vazduhoplovstvo krenula je iz Beograda i oni će učestvovati u obavljanju uviđaja", kazala je Nastićeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.