U Holandiji uhapšen član Šarićeve grupe

Izvor: RTS, 05.Jul.2015, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Holandiji uhapšen član Šarićeve grupe

Holandska policija uhapsila je u Amsterdamu Darka T. člana kriminalne grupe Darka Šarića kojem se u Specijalnom sudu u Beogradu sudi za šverc 5,7 tona kokaina, javili su crnogorski i srpski mediji.
Holandski mediji su preneli izjavu tužioca u kojoj navodi da je osumnjičeni uhapšen po poternici koju je za njim raspisala Srbija zbog sumnje da je član zloglasne grupe koja se bavila trgovinom drogom. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Oni su saopštili da je reč o Darku T, ne navodeći njegov pun identitet, prensoi Tanjug.
Srbija je za njim raspisala Interpolovu poternicu, i kako je saopštio holandski tužilac, o zahtevu za njegovu ekstradiciju, odlučivaće Okružni sud u Amsterdamu.
Holandski tužilac nije naveo koliko bi ta procedura mogla da traje.
Navedeno je i da Darko T. poseduje crnogorsko i holandsko državljanstvo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.