Šarićev saradnik uhapšen u Holandiji

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarićev saradnik uhapšen u Holandiji

Holandska policija uhapsila je u Amsterdamu Darka Tošića, člana grupe Darka Šarića, kojem se u Specijalnom sudu u Beogradu sudi za šverc 5,7 tona kokaina.

Holandski mediji su preneli izjavu tužioca u kojoj navodi da je osumnjičeni uhapšen po poternici koju je za njim raspisala Srbija zbog sumnje da je član zloglasne grupe koja se bavila trgovinom drogom.

Srbija je za Tošićem raspisala Interpolovu poternicu, i kako je saopštio holandski tužilac, o zahtevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za njegovu ekstradiciju, odlučivaće Okružni sud u Amsterdamu. Holandski tužilac nije naveo koliko bi ta procedura mogla da traje.

Navedeno je i da Darko Tošić poseduje crnogorsko i holandsko državljanstvo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.