SUTRA LICITACIJSKA PRODAJA ŠARIĆEVIH STVARI

Izvor: Kurir, 07.Jun.2010, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA LICITACIJSKA PRODAJA ŠARIĆEVIH STVARI

BEOGRAD - Pokretna imovina oduzeta od Darka Šarića biće sutra ponuđena na licitaciji u Beogradu, a kupcima se garantuje anonimnost. Među stvarima za prodaju su luksuzni nameštaj, tehnički uređaji, bela tehnika i oprema za teretanu, zaplenjeni u kućama i objektima Darka Šarića, osumnjičenog za trgovinu kokainom.

Licitacija će biti organizovana u magacinskim prostorijama Direkcije Ministarstva pravde za upravljanje oduzetom imovinom u Beogradu, Viline vode bb.

Zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mogu razgledati stvari od osam do devet časova ujutru, kada je i zakazan početak licitacije.

Ministarka pravde Srbije Snežana Malović rekla je da Direkcija svima koji budu kupili stvari garantuje da će ostati anonimni. Malovićeva je kazala da se ukupna početna cena zaplenjene imovine procenjuje na oko 4,5 miliona dinara, i da je 20 odsto ispod tržišne vrednosti.

Pravo učešća u javnom nadmetanju imaju svi zainteresovani. Kupac, odnosno najbolji ponuđač je dužan da cenu po kojoj mu je prodata stvar plati odmah na licu mesta i da je preuzme uz potvrdu Direkcije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.