Poreska inspektorka uhapšena zbog primanja mita

Izvor: Akter, 22.Okt.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poreska inspektorka uhapšena zbog primanja mita

Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su poresku inspektorku Ministarstva finansija K. M. zbog sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

U saopštenju se navodi da je osumnjičena od vlasnika firme sa sedištem u Novom Beogradu tražila mito od 1.000 evra kako ne bi izrekla odgovarajuće sankcije zbog nepravilnosti koje su primećene prilikom terenske kontrole od 13. do 16. oktobra, a koje je unela u Zapisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << o izvršenoj kontorli.

Dodaje se da su prilikom kontrole kafića i autoperionice u vlasništvu te firme zatečena dva radnika bez zaključenog ugovora o radnom angažovanju i bez obaveznog socijalnog osiguranja.

Osumnjičena je primila novac u večernjim časovima 21. oktobra u Zemunu.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni policajci zbog primanje mita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2015

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da su uhapšena dva policajca iz stanice Stari grad u Beogradu i advokatska pripravnica zbog sumnje da su primili mito...U saopštenju se navodi da se policajci M. P. i S. F. terete da su, uz posredovanje advokatske pripravnice I. R. J, 2....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.