Uhapšeni policajci zbog primanje mita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni policajci zbog primanje mita

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da su uhapšena dva policajca iz stanice Stari grad u Beogradu i advokatska pripravnica zbog sumnje da su primili mito.

U saopštenju se navodi da se policajci M. P. i S. F. terete da su, uz posredovanje advokatske pripravnice I. R. J, 2. jula i 21. oktobra ove godine od oštećenog primili 900, odnosno 5.000 evra kako ne bi podneli krivične prijave protiv osobe za koju se sumnja da je falsifikovala isprave.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Ubrzo nakon što je oštećeni advokatskoj pripravnici predao traženi novac, pripadnici Sektora unutrašnje kontrole policije su osumnjičene uhapsili i odredili im zadržavanje do 48 sati, piše u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Beograd, uhapšeni korumpirani policajci

Izvor: RTS, 23.Okt.2015, 00:01

. Dva policajca stanice Stari grad M. P. i S. F. uhapšeni su zbog sumnje da su primili mito, kao i advokatska pripravnica I. R. J. zbog sumnje da je pomagala u primanju mita.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.