Završetak prijavljivanja za upis u srednje škole

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Jun.2010, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završetak prijavljivanja za upis u srednje škole

Prijavljivanje za upis đaka u neku od srednjih stručnih škola ili gimnazija u Srbiji završava se danas.
Kvalifikacioni ispit iz srpskog jezika polagaće se 21. juna, a iz matematike 22. juna, dok će konačni rezultati kvalifikacionih Opširnije...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osnovci još danas mogu da se prijave za upis u srednje škole.

Izvor: TV Avala, 15.Jun.2010

Prijavljivanje za upis đaka u neku od srednjih stručnih škola ili gimnazija u Srbiji završava se danas, predviđeno je kalendarom upisnih aktivnosti Ministarstva prosvete.

Nastavak na TV Avala...

Test mora biti popunjen hemijskom

Izvor: Danas, 15.Jun.2010

Učenici koji nameravaju da upišu četvorogodišnje srednje škole polagaće kvalifikacioni ispit iz srpskog u ponedeljak, 21. juna, a iz matematike u utorak, 22. juna, u matičnim osnovnim školama.

Nastavak na Danas...

Osmaci broje sitno do kvalifikacionog ispita

Izvor: Politika, 16.Jun.2010, 11:08

Test iz srpskog jezika polaže se 21. a iz matematike 22. juna. – Upotreba digitrona i mobilnih telefona nije dozvoljena. – Konačni rezultati biće objavljeni 28. juna, a dan kasnije popunjava se lista želja ..Ovogodišnji „mali maturanti” poslednja su generacija osnovaca koja će kvalifikacioni...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.