Za vrtić Dečja radost od ministarstva 20 miliona dinara

Izvor: OkRadio.rs, 20.Maj.2021, 09:47

Za vrtić Dečja radost od ministarstva 20 miliona dinara

Zamenica gradonačelnika Vranja Zorica Jović potpisala je u Ministarstvu rudarstva i energetike Ugovor o finansiranju projekta „Rekonstrukcije i energetske sanacije objekta vrtića Dečja radost u Vranju“. Ugovor je potpisan na osnovu Javnog poziva za kandidovanje projekata radi finansiranja unapređenja energetske efikasnoti u objektima od javnog značaja u jedinicama lokalne samouprave.   Zamenici gradonačelnika Zorici Jović, Ugovor o finansiranju projekta uručila je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović.    Nadležno ministarstvo izdvojilo je za ove namene 19.870.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vrtiću „Dečja radost“ skoro 20 miliona dinara za unapređenje energetske efikasnosti

Izvor: JUGpress.com, 20.Maj.2021

VRANJE..U Ministarstvu rudarstva i energetike u Beogradu zamenica gradonačelnika Zorica Jović potpisala je Ugovor o finansiranju projekta koji se odnosi na rekonstrukciju i energetsku sanaciju objekta vrtića „Dečja radost“ u Vranju...Nadležno ministarstvo izdvojilo je za ove namene 19.870.000...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.