Vranjancu u jakni pronašli TORBICU PUNU NAKITA

Izvor: OkRadio.rs, 13.Nov.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjancu u jakni pronašli TORBICU PUNU NAKITA

Vranje - Carinici su 8. novembra 2019. godine na prelazu Prohor Pčinjski sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 600 grama srebrnog nakita, saopštila je Uprava carina. Prekršaj je otkriven kada je na ulaz u zemlju pristigao automobil „BMW“ srpskih registarskih oznaka.   Njime je sam putovao 43-godišnji Vranjanac koji je prilikom susreta sa carinicima rekao da nema ništa da prijavi, sem ličnog prtljaga.   Međutim, tokom detaljne kontrole koja je ipak usledila, carinik je na zadnjem sedištu automobila, u putnikovoj jakni pronašao torbicu punu srebrnog nakita.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Carinici sprečili šverc više od pola kilograma srebra

Izvor: JužneVesti.com, 13.Nov.2019

Zbog sumnje da je u autu prevozio skoro 600 grama srebrnog nakita, carinici su pokrenuli prekršajni postupak protiv Vranjanca u čijoj torbici su 8. novembra, na prelazu Prohor Pčinjski, pronašli preko 150 srebrnih lančića, narukvica, minđuša, prstenja i privezaka.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.