U ponedeljak se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Izvor: Bor030.net, 10.Nov.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedeljak se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Dan primirja u Prvom svetskom ratu obeležava se nizom manifestacija širom Srbije kao državni praznik. Obeležavajući ovaj istorijski datum delegacija Grada Bora položiće vence i odati počast kod spomenika poginulim srpskim i francuskim vojnicima u ratovima od 1912 do 1918. godine. Dan primirja se obeležava kao znak sećanja na 11. novembar 1918. godine kada je […] The post U ponedeljak se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAO DA JE NEDELJA... Pogledajte kako ovog prepodneva izgleda PUSTA prestonica (FOTO)

Izvor: Blic, 11.Nov.2019, 11:10

Ponedeljak, 11. novembar, Dan primirja u Prvom svetskom ratu i zvanični državni praznik veoma je vidljiv i na beogradskim ulicama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.