Tri lica povređena u pucnjavi na splavu „Čarobna noć”

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Okt.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri lica povređena u pucnjavi na splavu „Čarobna noć”

Splav „Čarobna noć”

Prema još nepotvrđenim informacijama do kojih je „Pančevac” došao, noćas oko dva sata desila se pucnjava na splavu „Čarobna noć” u kojoj su tri lica zadobila lakše povrede.

Napadač je, prema rečima jednog očevica, ljubomorni dečko jedne devojke koja je bila na splavu, a ljubomora je najverovatnije i bila uzrok ovog nemilog događaja.

Posekotine u predelu lopatice i šake zadobilo je lice koje je pokušalo da spreči napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << da puca, a dve osobe su navodno povređene od rikošeta. Kako nezvanično saznajemo, jedan od povređenih je sin policajca pančevačke Policijske uprave.

Na licu mesta noćas su bili policija i Služba hitne medicinske pomoći, a ronioci danas, navodno, pretražuju Tamiš u potrazi za pištoljem koji je izgrednik bacio u reku nakon počinjenog nedela.

D. K.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.