Prevrnuo se automobil na putu za Dolovo: povređena devojka

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Okt.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se automobil na putu za Dolovo: povređena devojka

Noćas u 3.10, iz zasad neutvrđenih razloga, na putu za Dolovo došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice lakše povređeno.

Prema rečima dr Miroslava Tepšića, načelnika pančevačke Hitne pomoći, povrede je zadobila devojka A. V. (1995).

Doktor Tepšić nije mogao da saopšti pod kojim okolnostima se ova nesreća dogodila, ali je naveo da je protekla noć bila izuzetno teška za službu Hitne pomoći, budući da su ekipe morale učestalo da intervenišu zbog alkoholizma, nasilja i tuča.

D. K.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Tri lica povređena u pucnjavi na splavu „Čarobna noć”

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Okt.2015

Splav „Čarobna noć”..Prema još nepotvrđenim informacijama do kojih je „Pančevac” došao, noćas oko dva sata desila se pucnjava na splavu „Čarobna noć” u kojoj su tri lica zadobila lakše povrede...Napadač je, prema rečima jednog očevica, ljubomorni dečko jedne devojke koja je...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.