Izvor: 025info.rs, 31.Okt.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska napredna stranka prva predala izbornu listu u Kuli

Dan nakon što su raspisani lokalni izbori na teritoriji opštine Kula, OO SNS Kula je organizovao preko svojih mesnih odbora prikupljanje potpisa kako bi se kandidovala lista Aleksandar Vučić – Zato što volimo Kulu. - Brojni članovi, simpatizeri, prijatelji i poštovaoci Srpske napredne stranke u toku popodneva i večeri su se odazvali u velikom broju da bi podržali pomenutu listu. Trud i rad koji je iza nas krunisan je na pravi način. Od trenutka kada smo pozvali građane da pruže podršku našoj politici, za veoma kratko vreme prikupljeno je preko 2000 potpisa. Broj 1 će, zahvaljujući toj podršci građana, stajati ispred imena SNS na listi za predstojeće lokalne izbore. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su svojim imenom i prezimenom podržali listu Aleksandar Vučić – Zato što volimo Kulu, izjavio je nosilac liste Nikola Žeželj.   Izvor: OO SNS Kula   ...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Lista SNS prva predala listu u Lučanima

Izvor: Blic, 31.Okt.2018

Predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Lučane i Dragačevo" - Srpska napredna stranka", prvi su predali potpise za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 16. decembra ove godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.