Počeo sa radom info-centar popisa stanovništva

Izvor: OkRadio.rs, 28.Sep.2022, 12:16

Počeo sa radom info-centar popisa stanovništva

Info-centar Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. počeo je sa radom 15. septembra 2022. Pozivom Info-centra, putem broja telefona 0800 444 005, građanima će se javljati operateri koji će davati potrebne informacije, kao i odgovore na sva pitanja koja se odnose na Popis 2022. Pozivi ka Info-centru su besplatni i dostupni sa teritorije cele Srbije, iz fiksne mreže Telekoma Srbije i mobilnih mreža.   Radno vreme Info-centra je od 8 do 20 časova – svakoga dana.   Popis  stanovništva, domaćinstava i stanova u Republici Srbiji sprovodi se u periodu od 1. do 31. oktobra 2022. godine, u skladu sa Zakonom o popisu stanovništva, domaćinstava i...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranje: Info-centar popisa stanovništva počeo sa radom

Izvor: Danas, 28.Sep.2022

Info-centar Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. počeo je sa radom. Radno vreme je svakog dana, od osam do 20 časova. Pozivi su besplatni i dostupni sa teritorije cele Srbije, saopštila je Služba za odnose sa javnošću grada Vranja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.