HAVARIJA: Vranje bez vode!

Izvor: OkRadio.rs, 14.Okt.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAVARIJA: Vranje bez vode!

Zbog radova na sanaciji havarije u Cetinjskoj ulici u Vranju, u sredu su bez vode ostali potrošači u selima Dubnica i Bunuševac, kao i u nekoliko većih gradskih naselja. Reč je o naseljima Ogledna Stanica, Gornji Asambair, Odžinka, Gornja Čaršija, a tu su i soliteri A, B, C i D u centru grada. Praktično, bez vode će ostati svi potrošači koji se napajaju iz rezervoara druge visinske zone. Prema rečima nadležnih u JP Vodovod, ekipe su na terenu i očekuje se da havarija bude sanirana do 13.00 sati.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pola Vranja bez vode zbog havarije u Cetinjskoj

Izvor: juGmedia, 14.Okt.2015

VRANJE – Zbog havarije koja se dogodila još juče popodne stanovnici većeg dela grada, tačnije druge visinske zone danas su bez vode...Iz gradskog Vodovoda su saopštili da zbog radova na sanaciji u Cetinjskoj ulici vodu nemaju potrošači u selu  Dubnica, Bunuševac,naselju Ogledna stanica, gornjem...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.