Deo Bora sutra bez vode

Izvor: Bor030.net, 13.Okt.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Bora sutra bez vode

Javno komunalno preduzeće “Vodovod” obaveštava građane da će pojedini delovi grada sutra nakratko ostati bez vode.

Zbog planiranih radova na prevezivanju vodovodne mreže kod OŠ “Dušan Radović” u Boru biće prekinuta distribucija zdrave pijaće vode. Bez vode će u sredu 14. oktobra, zbog pomenutih radova, u periodu od 9 do 13 časova, ostati potrošači u ulici Kralja Petra I i ulici Generala Pavla Ilića.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAVARIJA: Vranje bez vode!

Izvor: OkRadio.rs, 14.Okt.2015, 09:13

Zbog radova na sanaciji havarije u Cetinjskoj ulici u Vranju, u sredu su bez vode ostali potrošači u selima Dubnica i Bunuševac, kao i u nekoliko većih gradskih naselja. Reč je o naseljima Ogledna Stanica, Gornji Asambair, Odžinka, Gornja Čaršija, a tu su i soliteri A, B, C i D u centru grada. Praktično,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.