Akcija storniranja dugovanja od 1. novembra

Izvor: Studio B, 28.Okt.2011, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija storniranja dugovanja od 1. novembra

Direkcija za javni prevoz i GSP „Beograd" realizovaće od 1. novembra akciju storniranja dugovanja koje imaju putnici, u cilju smanjenja broja neplaćenih doplatnih karata i opomena.

Kako je saopšteno iz GSP „Beograd", akcija ujedno ima za cilj i povećanje broja putnika sa ispravnom voznom ispravom. Svi korisnici javnog prevoza koji imaju doplatne karte i opomene izdate do 31. oktobra, moći će da ih storniraju po ceni od 600 dinara po kazni.

Oni korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji imaju više kazni, uplatom troškova storniranja jedne kazne moći će da steknu pravo na izdavanje odgovarajuće personalizovane „bus plus" kartice, ali moraju ostala dugovanja da izmire do 31. decembra. U suprotnom, po uspostavljanju sistema za elektronsku naplatu i automatsko upravljanje vozilima, izdata personalizovana kartica biće blokirana i putnik neće moći da je koristi.

Akcija storniranja se ne odnosi na utužene kazne, koje moraju biti izmirene u punom iznosu, sa pripadajućim troškovima.

Sugrađani koji imaju napisanu doplatnu kartu ili opomenu mogu je stornirati lično na šalterima GSP-a ili uplatom na žiro-račun 105-51344-33, sa obaveznim pozivom na matični broj putnika i napomenom „Storniranje po zaključku". Proveru broja neizmirenih kazni sugrađani mogu da izvrše na sajtu GSP „Beograd" www.gsp.co.rs unošenjem svog matičnog broja, kao i lično na šalterima u Kneginje Ljubice 29.

Akciju i naplatu storniranja za gradski prevoz vršiće GSP „Beograd", a za prigradski prevoz SP „Lasta", i to od 1. novembra do 31. decembra 2011. godine.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GSP: Platite 600 dinara i briše vam se kazna za "švercovanje"

Izvor: Blic, 28.Okt.2011

Direkcija za javni prevoz i GSP “Beograd” sprovešće od 1. novembra akciju storniranja dugovanja za korisnike gradskog prevoza koji imaju doplatne karte i opomene. Svi koji ih imaju, a koje su izdate do 31. oktobra ove godine, moći će da ih storniraju po ceni od 600 dinara po kazni...Za one koji...

Nastavak na Blic...

GSP od 1. novembra stornira dugovanja

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2011

Direkcija za javni prevoz i GSP "Beograd" sprovešće od 1. novembra akciju storniranja dugovanja za korisnike javnog prevoza koji imaju doplatne karte i opomene...Svi građani koji imaju doplatne karte i opomene izdate do 31. oktobra ove godine, moći će da ih storniraju po ceni od 600 dinara po kazni...Oni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.