GSP ZA 600 DINARA STORNIRA DUGOVANJA KORISNIKA

Izvor: Kurir, 28.Okt.2011, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP ZA 600 DINARA STORNIRA DUGOVANJA KORISNIKA

BEOGRAD - Direkcija za javni prevoz i GSP "Beograd" sprovešće od 1. novembra akciju storniranja dugovanja za korisnike javnog prevoza koji imaju doplatne karte i opomene. Svi građani koji imaju doplatne karte i opomene izdate do 31. oktobra ove godine, moći će da ih storniraju po ceni od 600 dinara po kazni.

Oni koji imaju više kazni, uplatom storniranja jedne kazne, moći će da steknu pravo na izdavanje personalizovane "BusPlus" kartice, pod uslovom da ostatak dugovanja izmire >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << do 31. decembra ove godine ili će im, u suprotnom, perosnalizovana kartica biti blokirana.

Sugrađani mogu stornirati doplatnu kartu ili opomenu lično na šalterima GSP ili uplatom na žiro račun 105-51344-33, sa obaveznim pozivom na matični broj putnika i napomenom "Storniranje po zaključku".

Građani mogu da provere broj neizmirenih kazni na sajtu GSP-a www.gsp.co.rs, unošenjem matičnog broja ili lično na šalterima u ulici Kneginje Ljubice 29. Akcija storniranja trajaće do 31. decembra, a iz GSP-a poručuju da se to ne odnosi na "utužene kazne", koje moraju biti izmirene u punom iznosu.

Akciju i naplatu storniranja za gradski prevoz obavljaće GSP "Beograd", a za prigradski prevoz "Lasta".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.