Deca iz Belgije, Holandije i Albanije gosti GIMNAZIJE

Izvor: OkRadio.rs, 09.Dec.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca iz Belgije, Holandije i Albanije gosti GIMNAZIJE

U okviru projekta u kome učestvuju učenici Gimnazije “Bora Stanković“ u Vranju biće organizovana projektna aktivnost koja podrazumeva razmenu mladih. Gimnazija je domaćin i ugostiće 60-toro mladih iz Belgije, Holandije i Albanije u ponedeljak,  9.12.2019.godine  u terminu od 13,30-16,30 sati. Tokom posete učenici i gosti iz inostranstva  imaće priliku da se upoznaju sa školom, sistemom školovanja u Srbiji, iskustvima  u radu đačkog parlamenta, omladinskim aktivizmom, planovima vezanim za moguće projekte, kako bi podelili sa njima takve informacije vezane za zemlje iz kojih  dolaze. Ovakav  vid komunikacije između mladih ljudi je itekako koristan, ukazuje Suzana Mišić Stanković, direktorka vranjske gimnazije.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vranjska Gimnazija obeležava Dan borbe protiv korupcije

Izvor: JužneVesti.com, 09.Dec.2019

Vranjski gimnazijalci obeležiće danas Međunarodni dan borbe protiv korupcije u okviru projekta “Mladi protiv korupcije” koji se realizuje u 20 gradova Srbije, a zatim će ugostiti 60 učenika iz Holandije, Belgije i Albanije sa kojima će, između ostalog, podeliti i svoja iskustva o omladinskom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.