Izvor: Pančevac-online.com, 10.Apr.2023, 15:54

DRAMA U RUDNIKU TREPČA JUG: Oko 40 rudara zarobljeno u rudiku više od 15 sati

Predsednik Sindikata rudara „Trepče Jug“ Ibrahim Jonuzi, izjavio je da je oko 40 rudara zaglavljeno u oknu rudnika, dodajući da je razlog strujni kvar. „Zbog kvara na struji, oko 40 rudara je zaglavljeno više od 15 sati u rudniku Trepča“, potvrdio je Jonuzi prištinskim medijima. Prema njegovim rečima, očekuje se da će rudari vrlo brzo […] The post DRAMA U RUDNIKU TREPČA JUG: Oko 40 rudara zarobljeno u rudiku više od 15 sati appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spaseni svi rudari koji su bili zarobljeni u Trepči 18 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2023

Svi rudari koji su oko 18 sati bili zarobljeni u rudniku Trepča spaseni su, rekao je danas predsednik sindikata rudara kompanije "Trepča Jug" Ibrahim Jonuzi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SVI RUDARI IZVUČENI IZ JAME RUDNIKA TREPČA JUG: Rudari su zbrinuti i dobrog su zdravlja

Izvor: Pančevac-online.com, 10.Apr.2023

Svih 40 rudara spaseno je iz rudnika „Trepča Jug“. Upravo je završeno vađenje rudara, svi rudari su izašli i srećom su dobrog zdravlja, zabrinuti su zbog dugog vremena koje su tamo proveli, rekao je predsednik Sindikata rudara „Trepče Jug“ Ibrahim Jonuzi. Kako je predsednik Sindikata rekao,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.