Izvor: Pančevac-online.com, 16.Mar.2023, 16:26

ALBANCU KOJI JE PUCAO NA SRPSKU DECU ODREĐEN KUĆNI PRITVOR: Sramna izjava Azema Kurtaja pred sudom

Osnvoni sud u Uroševcu odlučio je danas da meru pritvora pripadniku KBS Azemu Kurtaju koji je pucao u srpskog dečaka i mladića na Badnji dan, zameni merom kućnog pritvora. „Okrivljeni nije priznao krivicu za dela koja mu se stavljaju na teret. Njegov branilac je predložio da mu se zameni mera sudskog pritvora u kućni, što […] The post ALBANCU KOJI JE PUCAO NA SRPSKU DECU ODREĐEN KUĆNI PRITVOR: Sramna izjava Azema Kurtaja pred sudom appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska lista: Sramno da se onome ko je pucao u srpsku decu omogući kućni pritvor

Izvor: B92, 16.Mar.2023

Sramno je, ali ne čudi, što je pripadniku KBS, koji je bez ikakvog razloga pucao u srpsku decu, omogućen kućni pritvor, poručila je danas Srpska lista..."Baš kao što smo od prvog dana upozoravali, kada je pripadnik КBS bez ikakvog razloga pucao u srpsku decu Stefana i Miloša, koji su na Badnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.