Grčka granica prazna, prolaz samo za Grke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2020, 08:44

Grčka granica prazna, prolaz samo za Grke

Grčki granični prelaz Evzoni ostaje zatvoren za sve strance, uključujući i državljane Srbije, rekli su izveštačima Tanjuga sinoć u grčkoj graničnoj policiji na tom prelazu.

Prelaz je bio otvoren juče od 8 do 11 časova, međutim, Tanjugovim izveštačima je rečeno da je ta odluka promenjena, te da granica ostaje zatvorena do 15. jula za sve strance, bez obzira na to da li su državljani zemalja EU ili ne.

Evzoni je otvoren samo za državljane Grčke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i građane sa boravišnom dozvolom u Grčkoj.

Na tom prelazu Tanjugova kamera sinoć je zabeležila samo automobile sa grčkim registarskim oznakama i nekoliko kamiona.

Policijski službenici iz makedonskog i grčkog MUP rekli su da su svi automobili juče vraćani, te da su usmeravani prema Bugarskoj.

Do 15. jula jedini granični prelaz ka Grčkoj koji ostaje otvoren za državljane Srbije je bugarsko-grčki prelaz Kulata-Promahonas.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.