SPC i Gasprom Njeft potpisali sporazum

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Mar.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPC i 'Gasprom Njeft' potpisali sporazum

Srpska pravoslavna crkva i ruska državna kompanija "Gasprom Njeft" potpisali su u subotu, 23. marta u Beogradu sporazum o nastavku ruskog učešća u izvođenju radova na unutrašnjoj dekoraciji Hrama Svetog Save u Beogradu. Sporazum su potpisali patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irinej i predstavnica "Gasprom Njefta" Olga Andrejevna.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

„Gasprom njeft“ nastavlja sa finansiranjem mozaika u Hramu Svetog Save

Izvor: Vostok.rs, 23.Mar.2019

Ruska kompanija "Gasprom njeft" je u subotu potpisala sporazum sa Srpskom pravoslavnom crkvom o nastavku finansiranja mozaika u najvećoj u Srbiji i regionu pravoslavnoj crkvi Svetog Save u Beogradu, prenose RIA Novosti. Svečanosti potpisivanja donacija sredstava u Ruskom Centru za kulturu i nauku...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.