Motorista povređen u udesu kod Sportskog centra u Boru

Izvor: Bor030.net, 13.Jul.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motorista povređen u udesu kod Sportskog centra u Boru

U ulici Zeleni bulevar, kod Sportskog centra u Boru, danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen motociklista. Nezgoda se dogodila nešto posle 15 sati kada su se sudarili putnički automobil marke “ford” i motocikl. Prema pisanju Novosti, vozač dvotočkaša je u udesu zadobio teške telesne povrede. Saobraćaj je bio zaustavljen u traci u […] The post Motorista povređen u udesu kod Sportskog centra u Boru appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Ford,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Biciklista nakon pada povredio glavu, a dva vozača lakše povređena u udesu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2019, 11:03

Kod Starog groblja u Nišu pao je biciklista i zadobio teške telesne povrede, kažu u policiji, te je zadržan u Kliničkom centru. Saobraćajna nezgoda dogodila se noćas i u Zetskoj ulici, a lakše povrede zadobili su vozači dva automobila. ..65-godišnji biciklista pao je na uglu Njegoševe i Ulice...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.