Biciklista nakon pada povredio glavu, a dva vozača lakše povređena u udesu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklista nakon pada povredio glavu, a dva vozača lakše povređena u udesu u Nišu

Kod Starog groblja u Nišu pao je biciklista i zadobio teške telesne povrede, kažu u policiji, te je zadržan u Kliničkom centru. Saobraćajna nezgoda dogodila se noćas i u Zetskoj ulici, a lakše povrede zadobili su vozači dva automobila.

65-godišnji biciklista pao je na uglu Njegoševe i Ulice Stanoja Bunuševca juče oko 7 ujutru. Kako navode u Hitnoj pomoći, zadobio je povredu glave, a policija je o ovom događaju izvršila uviđaj.

Sinoć, pko 1 sat posle >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ponoći, sudarila su se dva automobila u Zetskoj ulici.

I 53-godišnji vozač "volksvagena" i 24-godišnjak za volanom "opela" prošli su sa lakšim povredama ekstremiteta i grudnog koša.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.