Fiat 124 Spider će odlikovati turbo motor Alfa Romeo 4C modela

Izvor: Moto.rs, 15.Jul.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiat 124 Spider će odlikovati turbo motor Alfa Romeo 4C modela

Nobuhiro Yamamoto, rukovodilac Mazda MX-5 programa, odbacio je mogućnost predstavljanja varijante visokih performansi, ali čini se da ta odluka ne utiče na Fiat 124 Spider.

Na osnovu objavljene fotografije može se reći da ovaj prototip podseća na prototip koji je primećen protekle nedelje i koji karakteriše izduvni sistem sa četiri izlazne cevi i koji ukazuje na moćnu mašinu. Ništa još uvek nije potvrđeno zvaničnim putem, ali očekuje se da bi Fiat mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << da predstavi Abarth varijantu koja razvija 200ks izlazne snage, a u opticaju je i ideja da se koristi 1.75L četvorocilindarski turbo motor Alfa Romeo 4C modela koji razvija 240ks izlazne snage i 350Nm obrtni moment.

foto © Fiat
Pogledaj vesti o: Fiat,   Alfa Romeo

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.