Izvor: 025info.rs, 09.Avg.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu na gradskoj plaži Beach Fest 2017 Apatin

U subotu, 12. jula, sa početkom u 21 sat, u organizaciji Kancelarije za mlade Apatin i uz poddršku lokalne samouprave, na gradskoj plaži kod Plave ruže biće održana velika žurka elektronske muzike.   Ovogodišnji Beach Fest 2017 Apatin, pored lokalnih izvođača, ovaj put će imati i gosta iz Mađarske. U pitanju je Daniel Meister, ime za koje znaju svi ljubitelji elektronske muzike, a sa kojim se domaća publika mogla upoznati i na Exitu. Pored njega, nastupiće i RA-DE, TODA, Strahinja Spremo i Rupenstilskin.   Iz Kancelarije za mlade pozivaju sve zainteresovane  da dođu u subotu i da, uz odličan provod, po tradiciji obeleže Međunarodni dan mladih.   Ulaz je besplatan.  
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

U SUBOTU NA APATINSKOJ PLAŽI VELIKA LETNJA ŽURKA

Izvor: Radio Dunav, 09.Avg.2017

U subotu, 12. avgusta na plaži kod motela “Plava ruža” biće održan “Beach fest”. Početak žurke je zakazan za 21 sat, za dobro raspoloženje će se pobrinuti  Strahinja Spremo, Daniel Neister, RA-DE, Toda i Rumpelstilskin, a ulaz je besplatan.

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.