Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kampanju protiv Trampa uključio se i Holivud

U kampanju protiv američkog predsednika Donalda Trampa uključio se i Holivud s najavama filmova za jesen u kojima se Federalni istražni biro (FBI) sukobljava s Belom kućom, na naslovnim stranama novina pojavljuju se procurele poverljive informacije, a vojnike progone ratovi koji se ne mogu dobiti, navodi agencija AP.

Na filmovima se uglavnom radi godinama, ali filmska ostvarenja čija je premijera najavljena za jesen kao da su urađeni namenski za period predsednika Trampa, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << piše američka agencija.

Dodaje se da su pojedini filmovi rađeni više od 10 godina, a da su neki urađeni na brzinu posle predsedničkih izbora u SAD.

Filmofile u svakom slučaju očekuju filmovi kojima je predstavljena Amerika i politika njenog predsednika, navodi AP.

Među filmovima koji su najavljeni su "Blade Runner 2049", "Thor: Ragnarok", "Justice League", "Star Wars: The Last Jedi".
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Holivud u kampanji protiv Trampa

Izvor: B92, 28.Avg.2017

U kampanju protiv američkog predsednika Donalda Trampa uključio se i Holivud najavama filmova za jesen u kojima se Federalni istražni biro (FBI) sukobljava sa Belom kućom...Na naslovnim stranama novina pojavljuju se procurele poverljive informacije, a vojnike progone ratovi koji ne mogu da se dobiju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.