Motore upalili i Partizanovi košarkaši

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motore upalili i Partizanovi košarkaši

Uskoro će se priključiti centar Marko Pecarski, osvajač zlatne medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu u Letoniji.

"Crno-beli" kreću u sezonu s mnogo većim pretenzijama nego u prošloj u kojoj su uzeli Kup "Radivoja Koraća", ali se nisu domogli plej-ofa u regionalnoj ABA ligi dok su u nacionalnom šampionatu izgubili od potonjeg šampiona Crvene zvezde u polufinalu.

- Ambicije su da budemo konkurentni za sve trofeje u Srbiji i regionu, a da u Evrokupu doguramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što dalje. Imamo dovoljno vremena da odradimo sve što smo zamislili i da budemo spremni za prvi meč - istakao je trener Nenad Čanak na okupljanju.

Partizan je u grupi Evrokupa s Trentom (Italija), kojem je gost u prvom kolu 3. oktobra, Zenitom (Rusija), Valensijom (Španija), Asvelom (Francuska) i Ankarom (Turska). U prvom kolu regionalnog šampionata je gost Cedevite 29. septembra.

Prvi trening su odradili: Bondža Si, Tadija Tadić, Aleksandar Aranitović, Vanja Marinković, Amar Gegić, Dušan Tanasković, Aleksej Nikolić, Novica Veličković, Strahinja Gavrilović, Đorđe Gagić, Markus Pejdž, Rade Zagorac i Džok Lendejl.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Partizanovi košarkaši upalili motore

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2018

Pripremama crno-belih se uskoro priključuje i krilni centar Marko Pecarski, MVP i osvajač zlatne medalje sa Srbijom na Evropskom juniorskom prvenstvu u Letoniji...Crno-beli kreću u novu sezonu s mnogo većim pretenzijama nego u prošloj, u kojoj su uzeli Kup "Radivoja Koraća", ali se nisu domogli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.