Evroliga odredila sudije za duel Partizana i Anadolu Efesa

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 13:14

Evroliga odredila sudije za duel Partizana i Anadolu Efesa

Važan meč za crno-bele.

Partizan u četvrtak dočekuje Anadolu Efes u 27. kolu Evrolige, a čelnici takmičenja su odredili sudije za duel u beogradskoj “Areni”.

Prvi arbitar ovog duela biće Francuz Medi Difala, a pored njega pravdu će deliti Litvanac Gitis Vilijus i Letonac Kristaps Konstantinovs.

Meč je na programu u četvrtak u 20.30 časova.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Beogradska Arena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAMO SE MREŽICA ČUJE: Pojavio se snimak sa treninga Partizana! Anđušić pogodio sedam trojki zaredom pred meč sa Efesom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024

Raspoložen je...Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 dočekuju Efes u 27. kolu Evrolige, a pred meč sa turskom ekipom raspoložen je bio Danilo Anđušić...Pojavio se snimak sa treninga crno-belih, gde se može videti kako šuter Partizana pogađa sedam trojki zaredom...U klipu ispod možete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.