Evroliga kaznila Partizan sa 5.000 evra

Izvor: RTS, 02.Apr.2009, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga kaznila Partizan sa 5.000 evra

Evroliga je kaznila Partizan sa 5 000 evra zbog ubacivanja upaljača i traka na teren tokom utakmice sa CSKA. Sudije su u svom izveštaju navele da je utakmica u nekoliko navrata zbog toga prekidana, a najveći prekid je trajao tri minuta na 2.49 do kraja utakmice.

Partizan je ove sezone već bio kažnjen, sa 12.500 evra ,zbog incidenata na utakmici sa Panioniosom, odigranoj 7. januara, kada su navijači na poluvremenu gađali sudije upaljačima, papirima i novčićima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedan novčić je tada pogodio sudiju Kijarija.

Disciplinski sudija Evrolige tada je upozorio košarkaški klub Partizan da, ukoliko se takvo ponašanje navijača ponovi, crno-beli će sledeći meč igrati bez publike. Ipak, klub iz Humske je kažnjen samo novčano i nema mogućnost žalbe na ovu odluku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL: Partizan kažnjen sa 5.000 evra

Izvor: Blic, 02.Apr.2009

Košarkaši klub Partizan kažnjen je sa 5.000 evra zbog incidentata navijača na četvrtfinalnoj utakmici u Evroligi protiv moskovskog CSKA, pošto su na teren bacali upaljače i papirne trake tokom meča, objavljeno je danas na sajtu sedmostrukog uzastopnog šampiona Srbije...Sudije meča su u izveštaju...

Nastavak na Blic...

Partizan kažnjen sa 5.000 evra

Izvor: Danas, 03.Apr.2009, 01:37

Košarkaši klub Partizan kažnjen je sa 5.000 evra zbog incidenata navijača na četvrtfinalnoj utakmici u Evroligi protiv moskovskog CSKA, pošto su na teren bacali upaljače i papirne trake tokom meča.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.